Välkomna till Skrivarverkstans webbplats!

Hej allesammans! På den här webbplatsen kan alla som är medlemmar i Skrivarverkstan publicera sina texter, ladda upp bilder för att illustrera texterna samt kommentera och ta del av varandras texter. Först behöver ni dock logga in med de inloggningsuppgifter ni fått av webbplatsens redaktör, Nina Jansson.


Som inloggad medlem har du tillgång till webbplatsens administrativa gränssnitt där du kan skriva och publicera dina egna texter . Dessutom har du en egen profilsida (Mitt konto) där du kan berätta lite mer om dig själv samt ladda upp en profilbild. Har du en egen webbplats går det dessutom bra att länka till den i din profil. Så här ser din nuvarande profilsida ut (logga in för att se den):


Har ni frågor som rör webbplatsens funktionalitet eller hur man använder den går det bra att ställa dessa i kommentarerna till blogginlägget “Frågor om webbplatsen“.


Om ni tycker att något saknas eller kan förbättras på webbplatsen går det bra att skriva om detta i kommentarerna till inlägget “Utveckling av webbplatsen“.


Svaren på de vanligaste/mest återkommande frågorna hittar du i blogginlägget “FAQ – Vanliga frågor och svar om webbplatsen“.

Hälsningar,

Jenny Rigsjö (webbplatsens utvecklare)

Jenny Rigsjö
Webbplatsens administratör.

Lämna en kommentar